maandag 7 maart 2011

Nieuw: online kunststof kozijnen bestellen

Vorig jaar augustus heeft Creon Online een web-shop voor rolluiken gelanceerd. De ervaringen waren heel positief, zowel bij ons als bij onze klanten. Zo werden de prijzen heel aantrekkelijk gevonden, maar ook de service en de kwaliteit werden als zeer positief ervaren.

Graag wilden we ons productaanbod uitbreiden met een ander product. Een product met een hoog niveau van kwaliteit, maar tegen mooie Nederlandse prijzen.

Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en met gepaste trost maken wij u kenbaar onze web-shop voor kunststof kozijnen (zie www.creon-kozijnen.nl).
Op deze web-shop kunt u zowel ramen, deuren als schuifpui vinden. Deze kunststof kozijnen zijn beschikbaar in diverse typen, kleuren, soorten en maten.

De kunststof kozijnen zijn beschikbaar in drie verschillende typen. Ze kennen we uiteraard het verdiepte profiel, wat een profiel is typisch voor de Nederlandse markt. In geen ander land wordt dit kunststof kozijn profiel gebruikt. Daarnaast kennen we uiteraard het vlakke profiel, welke in vrijwel alle landen wordt gebruikt. We hebben op het vlakke profiel een aanvullend profiel.

Heden dagen staat het isoleren, het niet verliezen van warmte, het besparen op energie kosten centraal. Wat is minder geschikt dan het KBE 88+ profiel. Een vlak profiel, maar met een hogere isolatie waarde. Zo heeft het profiel van zich zelf al een hogere isolatie waarde dan gewone profielen. Het profiel is bijvoorbeeld 88 mm dik in tegenstelling tot een normaal vlak profiel welke ongeveer 70 mm dik is. Ook biedt dit profiel de mogelijkheid tot drie dubbel glas.

Zie links het vlakke profiel, rechts het isolatie profiel.


Drie dubbel glas heeft een veel lagere isolatie waarde dan dubbel glas. Dubbel glas heeft vaak een isolatie waarde van 1.1 of 1.2. Driedubbel glas heeft een isolatie waarde van 0.7.

Zoals bij Creon Rolluiken, kunt u bij Creon Kozijnen online de prijzen van de kozijnen berekenen. U kunt heel eenvoudig bekijken wat kost mijn raam als vlak profiel en wat kost hetzelfde raam met een isolatie profiel en drie dubbel glas. Het kost u slechts 1 klik om dit te berekenen.

Nooit meer lang wachten op offertes voor kunststof kozijnen, maar zelf berekenen. Dan weet u gelijk waar u aan toe bent.

Uiteraard zijn wij zeer benieuwd naar uw reacties. Heeft u opmerkingen of aanvullingen, schroom niet deze met ons te delen.

kozijnen Kozijnen opzijnbest

1 opmerking:

  1. Mooi om te zien hoe geavanceerd de productie van kunststof is geworden in de loop der jaren. Een kunststof kozijn werkt uitstekend om de energiekosten terug te dringen.

    BeantwoordenVerwijderen