woensdag 9 februari 2011

Onderdelen bij Creon-Rolluiken

Stel u wilt graag het comfort van het leven in uw huis verhogen. U bent van plan om dit te verhogen door rolluiken aan te schaffen als zonwering, beveiliging of ter isolatie. Uiteraard zijn er nog vele andere redenen waarom u rolluiken wilt komen, maar we noemen er voor het gemak even drie.

U bent op zoek naar de beste prijs en uiteraard dient de kwaliteit ook top te zijn. U koopt niet elke dag rolluiken dus een stukje advies en service is ook zeer belangrijk. Dan komen de rolluiken u toe en dan zijn er helaas geen bevestiging materialen aanwezig. U pakt het rolluik uit en er zijn geen schroeven aanwezig.

Vanaf heden verkopen wij ook allerlei onderdelen t.a.v. het monteren van de rolluiken. Zo kunt u aanvullend aanschaffen:

1. Motoren
2. Afstandsbedieningen
3. Montage materialen
4. Band bediening onderdelen






U kunt bij het bestellen van rolluiken en rolluiken met hor uw bestelling aanvullen met bijvoorbeeld pluggen en schroeven. Wel zo logisch!

Uw wens is waarschijnlijk nog veel breder. Graag willen we van u horen wat u nog meer verlangt zodat als de rolluiken u toekomen, u gelijk de rolluiken zelf kunt monteren.

Service, kwaliteit, prijs en nog vele andere redenen waarom u voor Creon Rolluiken moet kiezen!
zonwering-en-rolluiken Zonwering-en-rolluiken opzijnbest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten